Translate to multiple languages

Subscribe to my Email updates

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=helgeScherlundelearning
Enjoy what you've read, make sure you subscribe to my Email Updates

Sunday, March 17, 2013

Read at the university with your smartphone by Henrik Føhns

Foto: Henrik Føhns
Henrik Føhns skriver, "University of the People - Folkets Universitet - er et online universitet, der tilbyder en gratis bachelorgrad til folk over hele verden. Alt, du behøver for at gå dér, er en smartphone."

Manden bag er Shai Reshef, der har været i uddannelsessektoren i over 20 år - i den del af den hvor uddannelse koster penge, vel at mærke.

Han stod bag et af de tidligste tilbud om online undervisning, hvor han lærte, hvor effektiv e- læring kan være: Man kan blive hjemme, passe familie og job og alligevel tage en uddannelse.

En smartphone er nok til at deltage
Foto: FreeDigitalPhotos.net 
Shai Reshef var inviteret til at tale på en konference i Tanzania i Østafrika, men han kunne ikke komme. Så fandt de en studerende i Tanzania, som tog tjansen. Han tog sin smartphone frem og viste, hvordan han brugte den til at læse på University of the People. Shai Reshef og hans kollegaer vidste slet ikke, at man kan bruge deres tilbud på en smartphone.

Ikke avanceret teknologi
På Haiti havde universitetet en studerende, der gik på internetcafé og downloadede sine opgaver til en USB-nøgle, som han tog med hjem og lavede på sin pc, der ikke var koblet på internettet. Så tog han USB-nøglen med tilbage til internetcafeen og uploadede sine færdige opgaver til universitetet og læreren.

“Det handler ikke om sofistikeret teknologi, fordi muligheden for at undervise ALLE er der allerede,” siger Shai Reshef og tilføjer, at Folkets Universitet ikke vil bruge den mest sofistikerde teknologi - men den teknologi, der allerede findes, så de kan nå ud til flest mulige elever. Det er for eksempel ikke nødvendigt at have en bredbåndsforbindelse for at deltage.

Læs mere...

Kilde: DR.dk