Translate to multiple languages

Subscribe to my Email updates

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=helgeScherlundelearning
Enjoy what you've read, make sure you subscribe to my Email Updates

Wednesday, April 30, 2008

Øresund Entrepreneurship Academy Uddannelsesrapport


Tiltag til at fremme iværksætteri blandt danske studerende er endelig begyndt at give gevinst. Ud over at antallet af udbudte kurser er steget, er der sket en mindre stigning i antallet af ansøgere.
Af
Morten Jasper

Den seneste uddannelsesrapport fra kompetencecentret Øresund Entrepreneurship Academy (ØEA) konkluderer et markant større udbud af iværksætterkurser og en mindre stigning i antallet af ansøgere, og dette er en pil i den rigtige retning.
Rapporten konkluderer endvidere, at de videregående uddannelsesinstitutioner, det vil sige universiteter, professionshøjskoler og erhvervsakademier, i de senere år fået øget fokus på undervisning og træning af studerende i entreprenørskab.
Læs mere...


Øresund Entrepreneurship Academy (ØEA) er et kompetencecenter inden for undervisning, men fungerer også som fond for de 12 medlemsuniversiteter under Øresundsuniversitetet.
Øresund Entrepreneurship Academy vil skabe overblik og langt bedre information om de mange muligheder indenfor entrepreneurship-undervisning i Øresundsregionen.

Entrepreneurship subjects across 12 universities in the Øresund region.
Øresund Entrepreneurship Academy unites and develops strong competences and experiences with entrepreneurship education at the universities of the Øresund region.
Rapporten udkom 30. maj 2008.
Published on: 2008-04-30.