Translate to multiple languages

Subscribe to my Email updates

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=helgeScherlundelearning
Enjoy what you've read, make sure you subscribe to my Email Updates

Thursday, March 05, 2009

Del det du har, brug det du får

John Eivind Storvik, Norge har gjort opmærksom på dette initiativ mth. deling af ressourser for lærere, pædagoger, forskere og andre som er intereseret i IKT i undervisningen.
Han opfordrer alle til at melde sig ind i det nye netværk, Del og Bruk - http://delogbruk.ning.com/

d&b er et nyoprettet, socialt netsted, med en målsætning om at være et forum for læring, netværksbygning og udforskning af pædagogisk brug af social web og IKT i undervisningen.

Grundlæggeren af netværket, Ingunn Kjøl Wiig, er lektor ved Sandvika videregående skole og engageret skoleblogger/social netværker. Med sig har hun en gruppe moderatorer Guttorm Hveem, Svend Andreas Horgen og Margreta Tveisme , og en hurtig stigende medlemsgruppe, der i øjeblikket er ca. 400. Rolf-Anders Moldeklev er ansvarlig for at organisere wikien.

I tilknytning til d&b er der oprettet en wiki, som er tænkt som en ressourcebank for lærere og andre som er interesseret i at bruge flere digitale ressourcer i undervisningen, eller er optaget af sociale medier og digitale læremidler.

Del og bruk 09 er et godt eksempel på brug af social web i arbejde med digitale kompetenser i skolen, og på en god delingskultur.

En stor tak til John for oplysningen!