Translate to multiple languages

Subscribe to my Email updates

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=helgeScherlundelearning
Enjoy what you've read, make sure you subscribe to my Email Updates

Thursday, November 04, 2010

7 e-learning activities nominated by the National Information Centre for e-learning in Denmark

Among the 21 e-learning activities that are set to e-learning prize, 2010, seven are nominated. Among these seven, the jury have designated the 3 winners, respectively, kr. 60,000, 30,000 and 10,000.
E-learning prize awarded on November 10 - 1:00 -1:45 p.m. by the President of the IT industry Jorgen Bartenfleth.


Below is a brief description of the nominated projects (in no particular order):

Interaktiv vejledning med Google Docs
Et projektforløb i Google Docs. Til skriftligt arbejde (fx projektopgaver) skriver eleverne i Google Docs (Google Dokumenter) med interaktiv og simultan vejledning. I forløbet trænes forskellige elementer/funktioner, der typisk anvendes under udarbejdelse af en projektopgave.

INNOTOUR - Udpeget som en af vinderne!
INNOTOUR er en international WEB 2.0 platform for turismeundervisning, -forskning og -forretningsudvikling. INNOTOUR er et virtuelt samlingssted for studerende, undervisere, forskere og virksomheder med interesse for turisme og innovation, der ønsker at styrke deres viden, produkt og kompetencer.
Read more...

Matematikfessor.dk - Udpeget som en af vinderne!
En læringsportal hvor elever kan få lektiehjælp i faget matematik. Eleven kan se regnede eksempler i billede, ord og lyd. Desuden er der adgang til en lang række testspørgsmål med efterfølgende evaluering, samt øvelsesopgaver med vejledende løsninger.
Read more...

Journalistisk tekstproduktion
-læringsaktiveten består af en række flash-præsentationer og e-tiviteter til brug for undervisningen i faget Journalistisk tekstproduktion.

Infektionsforsvaret - et læringsmateriale for sygeplejestuderende - Udpeget som en af vinderne!
Det elektroniske læringsmateriale giver mulighed for at arbejde med den menneskelige organismes forsvar mod infektioner. Materialet består aktuelt af: "Det uspecifikke ydre infektionsforsvar".
Read more...

Elektronisk eksamen på VIAUC Bioanalytikeruddannelsen
Den anvendte teknologi er testprogrammet @venX, der anvendes til udarbejdelse af en MC (multiple choice) eksamen af 30 minutters varighed. Eksamenssættet indeholder 20 spørgsmål i fagene histologi, anatomi og fysiologi og cellebiologi og de studerende tog eksamenstesten hjemmefra.

E-læringsmateriale om sygeplejeprocessen
E-læringsmaterialet om sygeplejeprocessen er en samling af ni e-læringsobjekter grupperet ift. sygeplejeprocessen. Sygeplejeprocessen beskriver indhold og arbejdsproces ifm. at identificere patientens behov for sygepleje samt planlægning, udførelse og evaluering af plejen.
Read more...

Source: eVidenCenter